Voda, neviditelný spojenec, který tvoří chuť a kvalitu vašeho výrobku

Revoluce ve vodě pro potravinářství:  Voda, která tvoří rozdíl

Proč se spokojit s běžnou úpravou, když můžete mít vodu, která zlepší chuť, zvýší kvalitu a chrání vaše dobré jméno? S technologií ACDeC Food přinášíme budoucnost průmyslové filtrace vody pro potravinářství.

PROBLÉMY, KTERÉ TRÁPÍ VÁŠI VODU:

  • Kontaminanty (chlor a chlorované uhlovodíky) – Ovlivňují chuť piva, nápojů a dalších potravin.
  • Mikroorganismy – Ucpávají filtry, zkracují životnost výrobků, riziko kontaminace výrobků.
  • Častá údržba a výměna filtračních kolon na bázi aktivního uhlí – Stojí čas, peníze a zastavuje výrobu.

Úprava vstupní vody pro potravinářské provozy ACDeC Food

POKUD VÁS TECHNOLOGIE ZAUJALA, RÁDI VÁM ZPRACUJEME KONKRÉTNÍ NABÍDKU PRO VÁŠ BAZÉN.